Teknovisjon 2011

Vinnerne!

TeknoVisjon er et program i regi av Ungt Entreprenørskap Oslo og Naturfagsenteret.  Ungdomsskoler arbeider med entreprenørskap i tilknytting til teknologi og design, hvor hver skole samarbeider med en bedrift som gir elevene et oppdrag de skal finne løsninger på innen noen få dager. Årets oppdragsgivere var Wilhelmsen Group, Cicero, MiniØya, Teknisk Museum, Statens Vegvesen, Jernbaneverket og Carema Omsorg. 654 elever fra forskjellige skoler i Oslo jobbet i en uke for å løse utfordringer fra bedriftene. Etter lokalvalg torsdag 13. januar, ble de beste løsninger presentert ved Kjemisk Institutt på Blindern fredag 14. januar.

Elevene ble vurdert etter forretningsplan, modell og presentasjon.  Skolene Apalløkka, Bjørnholt, Groruddalen, Oppsal, Hovseter, Ris, og Årvoll framførte sin løsning for hverandre og for en jury. Etter å ha sett presentasjonene ble juryen satt til å lese forretningsplaner og til å studere gruppenes modeller. Skolene som gikk av med seier var: Hovseter skole for «Beste presentasjon», Ris skole for «Beste teknologi og design» og Apalløkka skole for «Beste innovasjon».

Den multifunksjonelle roboten "ROB"

Beste innovasjon gikk til "Gullfiskene" fra Apalløkka skole, for deres måte å sikre biler på skip ved hjelp av luftpølser.

Oppsal skole med "Battery Bike 3000", et apparat som lader opp batterier når du sykler.

Alle foto er fra Ungt Entreprenørskap Oslo
[KSS]

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s